Nyheter maj – 2021

Maj månads nyhetsbrev till alla boende i Brf Danviksklippan 3

Årsstämma 1 juni – skicka in motioner senast 17 maj

Årets ordinarie stämma blir den 1 juni 19.00. Även i år ska vi förstås genomföra årsstämman på ett tryggt och säkert sätt. Mer information och formell kallelse till stämman kommer inom kort.

Som vanligt finns det möjlighet för dig som medlem att lämna in motioner inför årsstämman. Du lämnar motionen till styrelsen senast 17 maj, genom att mejla till info@danviksklippan3.se eller lägga den i föreningens brevlåda i porten.

Intresserad av styrelseuppdrag?

Valberedningens arbete med att hitta kandidater till styrelsen har börjat. Ta chansen att påverka – engagera dig i styrelsen i din bostadsrättsförening. Håll utkik efter valberedningens anslag i hissen och entrén.

Kom ihåg att betala månadsavgiften i tid

Vår förvaltare Simpleko skickar ut avgiftsavier varje månad och det är viktigt att du betalar dem i tid. Varje gång en påminnelse behöver skickas ut, så drabbas föreningen av extra, och onödiga, administrativa avgifter. 

Du väljer själv hur du vill ha dina avier. Logga in i Simplekos boendeportal och gör dina inställningar. Där finns också uppgifter om din lägenhet, som lägenhetsnummer och andelstal. Mer information från Simpleko finns på danviksklippan3.se under menyvalet För medlemmar.

Målning av balkongräcken efter sommaren

I dagarna har vi utfört okulärbesiktning av ett tiotal balkonger i huset. Besiktningen visade inget behov av stor renovering, men att vi behöver blästra och måla balkongräckena. Preliminärt sker målning i augusti, men exakt tidplan kommer senare.

Bästa hälsningar,

Styrelsen

Av: Styrelsen, maj 2, 2021
Tillbaka