Nyheter – december 2020

December månads nyhetsbrev till alla boende i Brf Danviksklippan 3

Adventstid – tänk på brandsäkerheten

Under den mörka årstiden är det mysigt med levande ljus. Men levande ljus ökar tyvärr också risken för bränder, så kom ihåg att släcka ljusen när du lämnar rummet – och se till att alltid ha fungerande brandvarnare i lägenheten.

För allas säkerhet, påminner vi även om att trapphuset är en utrymningsväg som måste hållas fri från barnvagnar, rullatorer etc.

Installation av postboxar och nya dörrar

Installationen av postboxar i entrén startar troligen i slutet av januari, men mer information om tidplan kommer när vi vet mer. Därefter påbörjar vi bytet av dörrar. Tidningshållare med namn placeras intill samtliga lägenhetsdörrar.

Uppdaterade trivselregler

Våra trivselregler är nu uppdaterade och publicerade under För medlemmar

Trångt i cykelförråden

Det är trångt i våra cykelförråd. Tänk på att bidra till ordning i cykelförråden, genom att använda avsedda ställ och upphängningskrokar för din cykel. Det låsta, yttre cykelförrådet är främst till för förvaring av cyklar som används regelbundet.

Ny rutin för avgiftsavier

Vår tidigare finansförvaltare RB Ekonomi heter numera Simpleko, efter ett samgående. Avgiftsavin kommer fortsättningsvis månad för månad. Genom att logga in på Simplekos webb kan varje boende till exempel välja hur avgiftavierna ska skickas ut. Mer information finns i menyn, under För medlemmar

God Jul & Gott Nytt År!

Styrelsen

Av: Styrelsen, december 15, 2020
Tillbaka